ارتقای فنی سامانه پست الکترونیک دانشگاه

به اطلاع کلیه کاربران گرامی میرساند با تلاش های انجام شده در مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه سامانه پست الکترونیک دانشگاه توسط سیستم جدید ارتقا یافته است. لذا کاربران گرامی ضمن دسترسی به ایمیل های قبلی خود از این پس از طریق همان آدرس قبلی به نشانی mail.iaun.ac.ir می توانند از امکانات مذکور با سرعت و ضریب امنیت بالاتر استفاده نمایند. بدیهی است اطلاعات و کنترل پنل قدیمی سامانه نیز از طریق آدرس oldmail.iaun.ac.ir به مدت 60 روز از تاریخ درج این اطلاعیه در نشانی مذکور قابل دسترس می باشد.

ضمنا باطلاع میرساند نام کاربری و رمز عبور همان اطلاعات سامانه قدیمی می باشد. همچنین کاربران می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر یا در صورت بروز مشکل با شماره تلفن ۰۳۱۲۴۲۲۹۲۹۱۶ سرکار خانم مهندس آقابابایی تماس حاصل نمایند.

همچنین کاربران جدید نیز می توانند با مراجعه حضوری به همراه کارت دانشجویی معتبر، به اتاق 106 طبقه همکف کتابخانه مرکزی درخواست ثبت نام ایمیل را به صورت حضوری ثبت نمایند که ایمیل درخواستی ایشان ظرف 24 ساعت فعال خواهد شد.

باتشکر

مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات