کسب رتبه سوم وب سایت واحد نجف آباد در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کشور

fe8bfc1b99c9ede76699e9aaec65452f Lدانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با یک پله صعود، از سوی پایگاه اطلاع رسانی وبومتریکس به عنوان سومین واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی ایران معرفی شد .

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، محمد رضا حبیب الهی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد گفت: «آزمایشگاه سایبرمتریک انجمن ملی تحقیقات اسپانیا هر ساله در دو نوبت و با هدف بررسی میزان توجه دانشگاهها و مراکز پژوهشی به نشر اینترنتی، حمایت از طرح های دسترسی آزاد به منظور افزایش انتقال علم و دانش و همچنین بررسی میزان حضور دانشگاهها در فضای مجازی اقدام به ارزیابی و رتبه‌بندی وب سایت‌ دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی سراسر دنیا می‌کند که در آخرین اعلام این پایگاه در ماه Julyسال 2016 ، واحد نجف آباد در رتبه سوم قرار گرفته است» نجف آباد

حبیب الهی با اشاره به شاخص های این ارزیابی ادامه داد:« تعداد صفحات وب و مجموع تعداد فایل‌هایPowerPoint،Word و PDF موجود در وب سایت دانشگاه، تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰ درصد مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago و تعداد لینک‌های داده شده به سایت دانشگاه، از مهمترین شاخص های ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه های جهان در رتبه بندی وبومتریکس می باشد.

بر اساس آخرین رتبه بندی اعلام شده از سوی این پایگاه، واحدهای علوم و تحقیقات تهران، مشهد و نجف آباد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در بین واحدهای دانشگاه آزاد به خود اختصاص دادند. در این رتبه بندی دانشگاه تهران در بین دانشگاه‌های کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است.