رونمایی از سامانه اصالت سنج متون علمی

سامانه اصالت سنج متون علمی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف حذف کپی برداری مقالات و متون علمی دانشگاهی در واحد نجف آباد به عنوان پایلوت اجرای این سامانه  در کشور راه اندازی شده است.

دبیر شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد نجف‌آباد در این باره گفت: برای نخستین بار در سطح دانشگاه آزاد اسلامی موفق به طراحی و ساخت نرم‌افزار اصالت‌سنج متون علمی شده‌ایم به گونه‌ای که با استفاده از این نرم‌افزار از این به بعد تمام متون علمی و تحقیقاتی تولید‌شده در واحدها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اعم از پایان‌نامه‌ها، طرح‌های پژوهشی و مقالات علمی، تحت پوشش قرار می‌گیرد و هرگونه استفاده از محتواها و متون علمی و تحقیقاتی تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی بدون ذکر منبع قابل ردیابی است.

مهندس حبیب‌اللهی افزود: این نرم‌افزار ابزار بسیار مناسبی برای جلوگیری از کپی‌کاری تحقیقات علمی و نگارش پایان‌نامه‌های دانشجویی خواهد شد. برای ساخت این نرم‌افزار مدت دو سال زمان صرف شده است

.لینک دسترسی به سامانه