تغییر سیستم اشتراک شبکه داخلی و اینترنت دانشگاه

1392092417002216896554فرمت حساب کاربری اینترنت دانشجویان به شرح جدول زیر ایجاد شده است. بدیهی است از این پس دانشجویان محترم باید جهت اتصال به شبکه باید طبق فرمت جدید اقدام نمایند.

۱-فرمت حساب کاربری اینترنت دانشجویان

دانشکده
دانشکده مهندسی برق  d1
 دانشکده مهندسی کامپیوتر d2
 دانشکده فنی و مهندسی  d3
 دانشکده علوم انسانی  d4
دانشکده مهندسی مواد d5
دانشکده علوم پزشکی d6
دانشکده مهندسی هسته ای d7
دانشکده مهندسی عمران d8
دانشکده حقوق و الهیات d9
دانشکده هنر و معماری d10
مقطع تحصیلی
کاردانی  1
کارشناسی 2
کارشناسی ارشد  3
دکترا 4

به عنوان مثال حساب کاربری اینترنت دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده برق مطابق با فرمت زیر می باشد.

شماره شناسایی -user: d13

رمز سامانه دانشجویی :pass

۲-فرمت حساب کاربری شبکه داخلی و اینترنت کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه

فرمت حساب کاربری جدید کارمندان و اعضای هیات علمی مطابق جدول فرم زیر می باشد که باید این فرم از طریق اتوماسیون اداری به تایید حراست دانشگاه رسیده باشد.لازم به ذکر است نام کاربری جدید، نامی است که در فرم حساب کاربری مشخص کرده‌اید و رمز عبور آن همان رمز عبور مربوط به پرتال کارکنان (سامانه مشاهده فیش حقوقی) می باشد.

دانلود فرم حساب کاربری  کارمندان و اعضای هیات علمی

ضمن اینکه به دلیل ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت های شبکه دانشگاه، ارتباطات داخلی و اینترنت و نیز سامانه های نرم افزاری داخلی و تحت وب از تاریخ ۹۴/۰۵/۰۶ الی ۹۴/۰۵/۰۷ دچار اختلال می باشند.خواهشمند است در مدت این ارتقا از تماس و مراجعه به مرکز فناوری اطلاعات خودداری نمایید.

از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات