ارتقاء دو رتبه‌ای وبسایت دانشگاه در رتبه بندی بین المللی وبومتریکس

webometricsدر نظام رتبه بندی وبومتریک مربوط به January 2016 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با دو رتبه صعود جایگاه چهارم در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را به خود اختصاص داد.

محمد رضا حبیب الهی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف اباد گفت: «آزمایشگاه سایبرمتریک انجمن ملی تحقیقات اسپانیا هر ساله در دو نوبت و با هدف بررسی میزان توجه دانشگاهها و مراکز پژوهشی به نشر اینترنتی، حمایت از طرح های دسترسی آزاد به منظور افزایش انتقال علم و دانش و همچنین بررسی میزان حضور دانشگاهها در فضای مجازی اقدام به ارزیابی و رتبه‌بندی وب سایت‌ دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی سراسر دنیا می‌کند.»

شاخص های اين رتبه بندي عبارتند از: شاخص تأثير و شاخص رويت‌پذيري. که شاخص رویت پذیری شامل سه زیر شاخه معیار‌های حضور، عرضه آزاد اطلاعات و برتري علمي است.

شاخص ميزان تأثير با شمارش لينک‌هاي خارجي به ساب ‌دومين‌هاي هر دانشگاه دانشگاه مشخص می شودو شاخص حضور مشتمل بر تعداد صفحات ساب دومين‌هاي‌ دانشگاه‌ که در موتور جستجوي گوگل نمايه شده است، مي‌باشد.شاخص ديگر عرضه آزاد اطلاعات نام دارد که براساس تعداد فايل‌هاي غني شامل: فايلهاي متون علمی با ساختار هایی مثل PDF، DOCX وPPTX که در گوگل اسکولار قابل بازيابي باشند، شمارش و محاسبه مي‌شود.براي امتياز‌دهي شاخص برتري علمي نيز مقالات جزء، 10درصد مقالات با بالاترين استناد در رشته علمي مربوطه در نظر گرفته مي شود.

در رتبه بندی اعلام شده واحدهای علوم و تحقیقات تهران، مشهد و تهران جنوب به ترتیب رتبه اول تا سوم را در بین واحدهای دانشگاه آزاد کسب کردند.